ورود ثبت نام

ورود به حساب کاربری

نام کاربری *
رمز ورود *

ایجاد حساب کاربری

گزینه های * دار الزامی می باشند.
نام *
نام کاربری *
رمز ورود *
تائیدیه رمز ورود *
نشانی پست الکترونیک *
تائیدیه پست الکترونیک *

ترفندهای sql server

همواره آموزش ترفندها در هر تخصصی جذابیت خاص خود را دارد. در sql server هم انجام کارهایی مانند بازیابی پسورد sa، انجام دستورات ویندوزی مانند ایجاد یوزر از طریق sql server، بازیابی رکوردهای حذف شده از دیتابیس، ریستور کردن دیتابیس بدون نیاز به لاگ فایل و ... علاوه بر جذابیت، در شرایطی اضطراری چاره ساز و حلال مشکلات بزرگ ما هستند. مجموعه آموزش های ترفندهای sql server دارای سه ویژگی زیر می باشند:

     1.  ارائه روش های میانبر جهت انجام کارها، با هدف صرفه جویی در زمان، افزایش سرعت و کارایی

     2. راه حل هایی سریع جهت استفاده در شرایط خاص و بحرانی 

     3. باید و نبایدهای کوئری نویسی

در ادامه به توضیح هر کدام از ویژیگی های بالا می پردازیم.


ترفندهای sql server -  ارائه روش های میانبر

این مجموعه از آموزش ها به دو دسته رابط کاربری و کوئری نویسی تقسیم می شوند. به عنوان مثال نحوه مخفی سازی پنجره Result در management studio، مدیریت پرش مقادیر Identity در نسخه های sql 2012 به بالا، کشف مشکلات کارایی کوئری در یک نگاه و یا نمایش ستون ها در خروجی بدون نیاز به وجود آن ها در Group By  و ... 

ترفندهای sql server - راه حل های سریع 

اگر شما به عنوان یک ادمین دیتابیس فعالیت دارید و یا با دیتابیس های حجیم و با تراکنش بالا کار می کنید حتماً با موقعیت های پر استرس مانند: فراموش کردن پسورد sa، باقی ماندن دیتابیس در حالت pending، لاست شدن دیتا، حذف شدن قسمتی از اطلاعات به اشتباه، نیاز به استخراج یوزر تغییر دهنده اطلاعات، جابجایی دیتابیس های حجیم بین سرورها و ... مواجه شده اید. در چنین مواقعی است که آگاهی از ترفندهای sql server مانند یک ناجی به کمک شما می آید و با صرف کمترین زمان به اوضاع مسلط خواهید شد.

ترفندهای sql server - کوئری نویسی

آشنایی با ترفندهای کوئری نویسی یک مورد بسیار پرکاربرد برا ی برنامه نویسان محسوب می شود. در این قسمت، علاوه بر آشنایی با دستورات پیشرفته T-SQL در نسخه های جدید sql server، با اشتباهاتی که ممکن است در کوئری نویسی رخ دهد و ما به آن ها توجهی نداشته باشیم اشاره می کنیم. به عنوان مثال، در مورد عملگر Not IN که عدم آشنایی با نحوه عملکرد این تابع، منجر به تولید خروجی اشتباه خواهد شد و یا آشنایی با تفاوت هایی که عملگرهای دارای خروجی یکسان دارند(مانند Isnull و Coalesce)

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید