ورود ثبت نام

ورود به حساب کاربری

نام کاربری *
رمز ورود *

ایجاد حساب کاربری

گزینه های * دار الزامی می باشند.
نام *
نام کاربری *
رمز ورود *
تائیدیه رمز ورود *
نشانی پست الکترونیک *
تائیدیه پست الکترونیک *

دوره آموزش مقدماتی SQL SERVER 

همانطور که در آموزش مقدماتی sql server اشاره شد، یادگیری صحیحِ اصولِ اولیه، جهت کار با پایگاه داده از اهمیت بالایی برخوردار است و به عنوان یک پیش نیاز برای مباحث پیشرفته محسوب می شود. دیتابیس از مهمترین قسمت های هر برنامه نرم افزاری است و عدم یادگیری صحیح مفاهیم پایه ای در Sql Server  منجر به طراحی دیتابیس هایی با کارایی پایین و سرعت کم خواهد شد که نتیجه ای جز نارضایتی و شکایت کاربران نخواهد داشت.

در پایان این دوره آموزشی، متناسب با مهارت کسب شده و از طریق آزمون، از دانشجویان دعوت به کار صورت می گیرد. 

آنچه در دوره آموزش مقدماتی SQL SERVER خواهید آموخت:

شناسایی صحیح نیازمندی های سیستم:

اولین مرحله در توسعه هر برنامه نرم افزاری شناخت صحیح نیازهای یک سیستم است(اینکه مشتری چه انتظاراتی دارد). اگر این نیازها به درستی شناسایی نشوند دیتابیس به درستی طراحی نمی شود و نهایتاً یک برنامه نرم افزاری ناکارآمد تهیه خواهد شد که برای تصحیح مشکلاتی چون کندی سرعت اجرا، انجام عملیات خاص، طراحی گزارشات دائماً مجبور به اعمال تغییرات در سطح برنامه یا دیتابیس خواهید بود(وصله زدن برنامه) و نهایتاً چاره ای جز بازنویسی برنامه وجود ندارد. در دوره آموزش مقدماتی SQL SERVER با انتخاب چند سیستم نمونه شناسایی صحیح نیازمندی های سیستم را فرا خواهید گرفت.

 استخراج موجودیت ها:

شناسایی صحیح موجودیت ها، کاملاً وابسته به کیفیت تحلیل سیستم و شناخت نیازمندی های آن است. اهمیت استخراج موجودیت ها در تبدیل شدن آن ها به جداول در زمان طراحی دیتابیس است. در دوره آموزش مقدماتی SQL SERVER پس از شناخت نیازمندی ها در سیستم های نمونه، موجودیت ها را به همراه صفات مورد نیاز آن ها استخراج می کنیم.

ارتباط بین موجودیت ها(ترسیم ERD):

نوع(چندی) رابطه بین موجودیت ها(یک به یک، یک به چند، چند به چند) وابستگی زیادی به قوانین و ضوابط سیستم مورد نظر دارد. اگر چندی رابطه بین موجودیت ها به درستی شناسایی نشود، در زمان طراحی برنامه، عملیات مرتبط با موجودیت های آن رابطه، قابل پیاده سازی نخواهند بود. در دوره آموزش مقدماتی SQL SERVER با دیاگرام ER جهت ترسیم چندی رابطه بین موجودیت ها آشنا خواهید شد.

طراحی دیتابیس و جداول:

 دیتابیس و جداول در واقع یک طراحی و پیاده سازی از موجودیت های سیستم و ارتباط بین آن ها هستند. هر چه شناسایی موجودیت ها و ارتباط بین آن ها دقیق تر باشد، طراحی مناسب و نرمالی خواهیم داشت. در این مرحله، توجه به نکاتی مانند تفکیک محل ذخیره سازی فایل های دیتابیس(mdf-ldf)، انتخاب اندازه مناسب(initial - growth) برای فایل ها و ... از اهمیت برخوردار هستند.

انتخاب صحیح نوع فیلدها:

هر جدول(موجودیت) در دیتابیس از چند فیلد(صفت) تشکیل شده است که دارای نوع(data type) هستند. انتخاب نوع صحیح برای هر فیلد علاوه بر کاهش حجم دیتابیس، در ایندکس گذاری و  سرعت اجرای کوئری ها تأثیر زیادی دارد.  در دوره آموزش مقدماتی SQL SERVER علاوه بر معرفی نوع های داده ای(data type) در sql server، با نحوه انتخاب نوع داده ای مناسب برای هر فیلد با توجه به مقادیر ذخیره شده در آن، آشنا خواهید شد.

نرمال سازی(Normalization):

به طور خلاصه، نرمال بودن یک دیتابیس، طراحی برنامه و توسعه دیتابیس و نرم افزار را بسیار آسان می کند. شاید برای شما هم پیش آمده باشد که به دلیل طراحی نامناسب یک دیتابیس قادر به اعمال هیچ تغییر و یا توسعه ای در برنامه نرم افزاری نبوده اید. اما توجه به یک سری قواعد و اعمال سطوحی از نرمال سازی(معمولاً تا سطح 3) علاوه بر جلوگیری از افزونگی اطلاعات، فرآیند طراحی، نگهداری و توسعه نرم افزار را آسان تر خواهد کرد. در دوره آموزش مقدماتی SQL SERVER نرمال سازی تا سطح 3 را بر طراحی انجام شده اعمال می کنیم.

انتخاب کلید و ایندکس صحیح در جداول:

از کلیدها(مانند کلید اصلی(P.K) و کلید خارجی(F.K)) در sql server برای اعمال قواعد جامعیت و از ایندکس ها جهت افزایش سرعت اجرای کوئری استفاده می شود. انتخاب کلید اصلی در جدول بر اساس چهار معیار یونیک یا غیر تکراری بودن، کوتاه بودن یا کمترین طول (بایت) را داشتن، ثابت بودن یعنی در طول زمان  تغییر نکردن و افزایشی بودن انتخاب می شود. کلید خارجی نیز به منظور پیاده سازی روابط یک به چند در طراحی جداول کاربرد دارد. ایجاد ایندکس در جدول نیاز به توجه ویژه ای دارد و از مباحث مهم در performance tuning محسوب می شود. در دوره آموزش مقدماتی SQL SERVER با نحوه انتخاب کلید صحیح در جداول به طور کامل آشنا می شوید و مباحث ابتدایی ایندکس گذاری را فرا می گیرید.

دستورات DML و کوئری نویسی:

بعد از تحلیل سیستم، شناسایی موجودیت ها و ارتباط بین آن ها، طراحی دیتابیس و جداول، نوبت به استفاده عملی از آنچه طراحی کرده ایم می رسد. به عبارتی دیگر زمان انجام عملیات در دیتابیس فرا رسیده است. مهمترین عملیات در هر دیتابیس شامل درج، حذف، بروزرسانی و خواندن(crud) اطلاعات است. در دوره آموزش مقدماتی SQL SERVER علاوه بر آشنایی با مجموعه دستورات DML(دستوراتی که جهت دستکاری داده ها استفاده می شوند) نکات مرتبط با سرعت اجرای کوئری در زمان استفاده از این دستورات نیز آموزش داده می شوند.

طراحی stored procedure - function - view - trigger - Transaction:

 در sql server علاوه بر دستورات DML، امکانات دیگری جهت کار با داده ها وجود دارند. که با نحوه ایجاد هر یک و کاربرد آن ها آشنا خواهیم شد.

ایجاد یوزر و انواع دسترسی ها:

 در زمان نصب sql server معمولاً یوزر sa و یوزر جاری ویندوز به مجموعه یوزرهای sql server اضافه می شوند و در زمان  اتصال به sql server از طریق کنسول  (SQL Server Management Studio (SSMS از این یوزرها استفاده می کنیم. اما جهت برقراری ارتباط با دیتابیس از سمت برنامه، لازم است که یوزر با دسترسی خاص برای دیتابیس مورد نظر ایجاد شود. در دوره آموزش مقدماتی SQL SERVER با نحوه ایجاد یوزر با دسترسی مناسب جهت ساخت connection string سمت برنامه و اتصال با دیتابیس مورد نظر آموزش داده می شود.

 

در پایان این دوره آموزشی، متناسب با مهارت کسب شده و از طریق آزمون، از دانشجویان دعوت به کار صورت می گیرد. 

نام دوره: آموزش مقدماتی SQL SERVER 

پیش نیاز دورهآشنایی با مفاهیم ابتدایی پایگاه داده(موجودیت، صفت و ...)

ظرفیت کلاس12 نفر، اولویت با افرادی است که زودتر ثبت نام کنند. 

شروع دوره: نیمه دوم آذزماه 98

محل دوره: اصفهان، خیابان آتشگاه، چهار راه قدس، کوچه شهید جوادی، شماره 62، پلاک 1802

ساعت دورهجهت اطلاع از جزییات بیشتر با آموزشگاه تماس حاصل نمایید(ساعات تماس 15 الی 20)

تلفن  آموزشگاه:  09039970652

مدرسمحسن بندامیر

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید